sucrepack

Envasat de sucre

Envasado de azúcar

Som la seva empresa especialitzada en l'envasat de sucre

Envasat de sucre amb envasos de diferents mides.

L'activitat principal que desenvolupem a Sucrepack se centra a l'envasat i distribució de tot tipus d'envasos de sucre. Es tracta d'un procés que controlem completament des de la nostra empresa, ja que facilitem tant la matèria primera com la mà d'obra professional. Els nostres clients tan sols han de facilitar-nos el seu logotip o disseny (també està l'opció que nosaltres els donem un) i comentar-nos l'envàs que desitgen (grandària i quantitat). Amb aquestes dades nosaltres envasarem les unitats que ens sol·licitin i ens farem càrrec de la logística, fins al seu lliurament a l'empresa o lloc de destinació.

La nostra activitat d'envasat de sucre es resumeix en:

  • Venda a l'engròs per distribuïdors, majoristes i torrefactors de cafè
  • Venda al detall al client final

Per la realització de tots els envasos utilitzem materials de primera qualitat, com paper plastificat, polipropilè, complexos d'alumini i polièster. A més a més, oferim l'avantatge de tenir una impremta pròpia, on podem personalitzar tots els productes sense necessitat d'haver d'anar a altres professionals.

Qualitat i professionalitat per sobre de tot

Estimem el nostre treball i ens preocupem per oferir un servei de qualitat, centrat per les necessitats dels nostres clients.

 

SUCREPACK

  Calle Pintor Sert – Bloc III, Nave 8 (esquina) Polígono Industrial Sud-Est,
Polinyà, 08213 , (Barcelona)

  93 713 34 71

  93 713 36 81