sucrepack

Envàs de monodosi

Envase de monodosis

Especialistes en l'envasat de monodosi

Ens dediquem a l'envasat de productes per tercers. Pregunti'ns directament.

Allpack- Stick és l'última incorporació a la nostra empresa dedicada a l'envasat de sucre. Durant els últims mesos hem treballat per poder ampliar horitzons i oferir-los un servei més ampli i eficaç. Hem unit esforços per donar lloc a una empresa dedicada també a l'envasat, però de productes per tercers, que no siguin necessàriament sucre.

Mentre que a Sucrepack ens dediquem exclusivament a l'envasat de sucre propi a Allpack hem volgut anar una mica més enllà i especialitzar-nos en l'envasat a sachet monodosi per tercers a una sala classificada. Aquests productes i serveis estan dirigits, per tant, a empreses de publicitat i mostres i a clients finals, laboratoris d'aliments dietètics i laboratoris de cosmètica.

Per poder elaborar tots aquests productes expliquem, com hem dit, amb una sala classificada, necessària per la realització d'aquestes tasques.

Què és una sala blanca?

Una sala blanca és una sala dedicada a l'envasat de productes que té un sistema de ventilació i climatització propi, que manté la sala a una temperatura constant de 18º, amb una humitat mínima del 30%.

A més a més, la sala té sistemes de pressió independents, la qual cosa elimina al màxim el risc de contaminacions creuades d'ambient. Aquesta sala posseeix, finalment, dues àrees molt bé diferenciades:

  • SAS de personal
  • SAS de mercaderia

La nostra sala blanca compleix amb totes les especificacions i normatives especificades per llei, que regeixen el seu disseny i classificació, així com els sistemes de climatització i electricitat.

ESPECIALISTES EN ENVASOS MONODOSI:

Envasat de productes alimentaris, dietètics i cosmètica en format stickpack

 

 

 

 

 

SUCREPACK

  Calle Pintor Sert – Bloc III, Nave 8 (esquina) Polígono Industrial Sud-Est,
Polinyà, 08213 , (Barcelona)

  93 713 34 71

  93 713 36 81