sucrepack

Empresa d'envasat a Polinyà

Empresa de envasado en Polinyà

Sucrepack i Allpack són les seves empreses de confiança d'envasat

Sucrepack és una empresa amb una llarga trajectòria professional al sector.

L'empresa Sucrepack obre les seves portes per primera vegada l'any 1996, encara que la nostra trajectòria al sector de l'envasat de sucre és molt llarga i es remunta a l'any 1971. Des de l'any 1996 hem apostat per una activitat única i professional, sent pioners al sector de l'envasat a la zona. La nostra empresa d'envasat a Polinyà (Barcelona) ha experimentat un progrés i evolució constant i, es pot dir, que hem passat per les següents fases:

  • 1.- Envasat de sucre
  • 2.- Ampliació fins a poder subministrar tots els formats
  • 3.- Especialització
  • 4.- Nous projectes. Nova divisió d'envasat de productes alimentaris, complements dietètics i cosmètica)
Especialitzats en l'envasat i distribució de sucre

A Sucrepack estem especialitzats en l'envasat i distribució de sucre, amb diferents formats i grandàries. A més a més, recentment hem inaugurat Allpack, empresa dedicada per l'envasat d'un altre tipus d'articles per envasos monodosi, com són productes alimentaris i de cosmètica. En aquesta última divisió no estem tancats a res i podem avaluar les seves sol·licituds i fer treballs completament personalitzats.

Treballem a escala nacional

La nostra empresa d'envasat a Polinyà treballa per tot tipus de clients (fàbriques, empreses, distribuïdors, etc.) procedents de tot el territori nacional. Tan sols ha de posar-se en contacte amb nosaltres, facilitar-nos el seu logotip o disseny, explicar-nos la grandària de l'envàs que necessita i nosaltres ens encarregarem de tot. Les nostres instal·lacions estan proveïdes dels millors mitjans tècnics del moment, com la nostra sala blanca classificada, que compleix amb tots els estàndards de qualitat exigits per llei.

 

SUCREPACK

  Calle Pintor Sert – Bloc III, Nave 8 (esquina) Polígono Industrial Sud-Est,
Polinyà, 08213 , (Barcelona)

  93 713 34 71

  93 713 36 81